Oktoberfeest 2018

Oktoberfeest 2018

DEN HELDER viert Oktoberfeest 2.0. Vier Helderse ondernemers, Leon Pieters, Guy de Sadeleer, Isaac de Freitas en Bjorn Rodewijk, hebben de handen ineen geslagen. Op zaterdag 20 oktober 2018 wordt door hun het eerste Oktoberfeest 2.0 in Quelderduijn aan de Schootenweg 2 te Den Helder georganiseerd.

Het viertal geeft er het predicaat 2.0 aan vanwege het feit dat er weliswaar genoeg bier in de originele bierpul wordt uitgeserveerd, maar de muzikale omlijsting is anders dan de Duitse oktoberfeesten. De artiesten die 20 oktober hun opwachting maken zijn o.a. de De Gebroeders KO, The Party Squad, Stef Ekkel, en John de Bever!

De artiesten die 20 oktober hun opwachting maken zijn o.a. de De Gebroeders Ko (Meisje mag ik je foto), Stef Ekkel (Liever te dik in de kist), John de Bever (Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht), en De Party Squad (We rampeneren op die Beat)! Verder zullen, naast feest-DJ Jordy, er nog andere lokale artiesten en DJ’s het feest compleet maken.

Deze avond wordt Quelderduijn omgetoverd tot een waar 2.0 Oktoberfeest festijn. Naast de bierpullen worden ook de wijnen, rose’s, en andere drankjes geserveerd. De organisatie ziet natuurlijk graag dat de bezoekers zich in Lederhosen en Dirndl’s hijsen, maar 2.0 nodigt ook uit om je geheel anders te kleden. Dit is vrijblijvend.

Toch op zoek naar een outfit, ga dan eens kijken bij Maskerade kledingverhuur in Heerhugowaard. Voor de inwendige mens wordt ook gezorgd o.a. de braadworsten en Pretzels zullen niet ontbreken om het oktoberfeest 2.0 compleet te maken.

Dus, trommel jouw Gunther und Heidi’s op voor een avondje Hollands-Duits vertier in Quelderduijn. Het oktoberfeest 2.0 is toegankelijk vanaf 18 jaar.

Ga voor meer informatie naar de website www.oktoberfeestdenhelder.nl

Tags: , , ,